Strafrechtadvocaat Groningen

Wilt u een strafrechtadvocaat in Groningen in de arm nemen? Bij mr. A. Mulder kunt u terecht voor al uw vragen omtrent het strafrecht. Wij behandelen alleen zaken waarin opgetreden wordt namens de verdachte. Indien u een dagvaarding heeft ontvangen of op het politiebureau moet verschijnen doet u er verstandig aan een advocaat in de arm te nemen.

Dagvaarding ontvangen

U bent door middel van een dagvaarding opgeroepen om voor de strafrechter te verschijnen. U doet er verstandig aan om onmiddellijk contact op te nemen met het kantoor van Advocaat Mulder. Samen met mr. A. Mulder kunt u uw verdediging voorbereiden. 

U moet op het politiebureau verschijnen

U bent verzocht op het politiebureau te verschijnen om een verklaring af te leggen of om gehoord te worden. Wanneer u uitgenodigd wordt op het politiebureau doet u er verstandig aan te verschijnen om op die manier nadelige gevolgen te voorkomen. 

Getuige

Als u als getuige wordt opgeroepen om te verschijnen heeft u er over het algemeen weinig belang bij om een advocaat in te schakelen. Wel moet u alert zijn dat u van getuige naar verdachte gepromoveerd kunt worden. Twijfelt u of u als getuige een advocaat nodig hebt neem dan contact op.

Verdachte

Wordt u opgeroepen als verdachte dan doet u er verstandig aan een advocaat in te schakelen om uw rechten te beschermen en ‘zelfbeschuldiging’ te voorkomen.

Neem contact op!

Bent u nog onzeker of u een advocaat nodig heeft? Plan dan eerst een gratis consult in. Deze is geheel vrijblijvend en hierin bespreken wij graag het proces met u door. Hier bespreken we direct of u daadwerkelijk een strafrechtadvocaat in Groningen nodig heeft.

20170411 Dabekovestigingen 04

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button