Echtscheidingsadvocaat Groningen

Advocaat Mulder is actief als echtscheidingsadvocaat in GroningenAls u en/of uw echtgenoot heeft besloten het huwelijk te beëindigen, is een van de eerste vragen die u heeft of u een eigen echtscheidingsadvocaat nodig heeft of dat u samen kiest voor dezelfde advocaat. Het is geen eenvoudige vraag en het hangt vooral af van uw specifieke situatie. Er zijn situaties waarin het inhuren van een eigen echtscheidingsadvocaat zinvoller is. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u niet meer op goede voet staat met uw partner en het niet lukt om afspraken te maken. Gaat u scheiden en heeft u een advocaat nodig? Neem dan contact op!

Mr. A. Mulder – Echtscheidingsadvocaat in Groningen

Al ruim een decennium staat mr. A. Mulder haar cliënten bij in dit complexe proces als echtscheidingsadvocaat in Groningen. Niet alleen als advocaat, maar ook als mediator. Een echtscheiding moet altijd verzocht worden door een advocaat, maar misschien vindt u het prettiger om middels mediation tot afspraken te komen.

Wist u dat bijna 40 procent van de huwelijken eindigt in een echtscheiding en dat dit percentage ieder jaar stijgt. Een echtscheiding is over het algemeen erg complex. Vooral als uw scheiding betrekking heeft op kinderen of gecompliceerde financiële kwesties.  Is dit het geval? Dan doet u er verstandig aan een advocaat in de arm te nemen. 

Bemiddeling

Indien u het prettiger vindt om middels mediation tot afspraken te komen in plaats van een echtscheidingsadvocaat in te schakelen, treedt mr. A. Mulder ook op als bemiddelaar. Wellicht kunt u samen met uw partner afspraken maken over kwesties zoals de kinderen ondersteunen of verdeling van uw eigendommen. Door samen te werken, heeft u meer controle over de vitale kwesties die tijdens uw scheiding aan de orde zullen komen in plaats van deze aan uw advocaten of de rechtbank over te laten.

Neem contact op!

Bent u nog onzeker of u een advocaat nodig heeft? Plan dan eerst een gratis consult in. Deze is geheel vrijblijvend en hierin bespreken wij graag het proces met u door. Hier bespreken we direct of u daadwerkelijk een echtscheidingsadvocaat in Groningen nodig heeft.

20170411 Dabekovestigingen 04

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button