Onze werkwijze

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.

De visie van Mr. A. Mulder op de dienstverlening die van een advocaat verwacht kan worden, is de volgende. Vroeger had het beroep advocaat een zeer hoge status. Men zocht met name naar de meest deskundige advocaat. Tegenwoordig wordt de deskundigheid van de advocaat sneller aangenomen en is men veel meer op zoek naar het hebben ‘van een klik’ met de desbetreffende advocaat.

Een groot deel van de cliënten wil meer dan alleen een goede advocaat. Zij willen het gevoel hebben dat er naar hen geluisterd wordt, dat zij geadviseerd worden en dat zij weten wat hen te wachten staat. De ‘klik’ met de cliënt is voor Mr. A. Mulder erg belangrijk. De cliënt moet immers weten dat zijn belangen serieus genomen worden, dat er ruimte en tijd is voor overleg en dat het voornaamste belang is om de belangen van de cliënt te dienen op een wijze waarop het proces dit toelaat. De cliënt moet het vertrouwen hebben dat zijn belangen goed gediend worden.

Mr. A. Mulder heeft zowel bij nieuwe cliënten als bij overnames van zaken gemerkt dat de onderlinge relatie tussen advocaat en cliënt vaak één van de belangrijkste pijlers is waarop de cliënt selecteert. Meer dan eens heeft zij zaken overgenomen van collega’s waarbij het verwijt van de cliënt was: hij/zij heeft geen tijd, er is geen vertrouwen, ik voel me niet goed geadviseerd, enzovoorts. Mr. A. Mulder probeert juist met die cliënten het evenwicht te herstellen en het vertrouwen weer op te bouwen.

Advocaat Mulder maakt geen gebruik van een derdengeldenrekening.

 

mr. A. Mulder

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button