Ontbinding geregistreerd partnerschap

Bent u samen met uw partner een geregistreerd partnerschap aangegaan en wilt u het partnerschap beëindigen? Dan heeft u mogelijk een advocaat nodig. Mr. A. Mulder kan u in deze kwestie ondersteunen als personen- en familierecht advocaat.

Geregistreerd partnerschap beëindigen zonder rechter

Als u uw geregistreerd partnerschap zonder rechter wilt beëindigen, heeft u een advocaat nodig. Samen met de advocaat stelt u de afspraken voor de beëindigingsovereenkomst op. Deze afspraken kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld partneralimentatie en pensioen.

Geregistreerd partnerschap beëindigen via rechter

Bent u het niet met uw partner eens over de beëindiging van uw geregistreerd partnerschap? Of heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan moet u via uw advocaat aan de rechter vragen om het partnerschap te beëindigen. Als u minderjarige kinderen heeft, is het meesturen van een ouderschapsplan verplicht.

Het verzoek tot ontbinding van uw geregistreerd partnerschap kunt u samen met uw partner of alleen doen.

Mediation

Ten aanzien van de afwikkeling van het beëindigen van uw geregistreerd partnerschap, kunt u ook een mediatior inschakelen. Mediation helpt u om samen met uw partner tot een oplossing te komen. Mr. A. Mulder kan hierin als bemiddelaar optreden.

Neem contact op!

Bent u nog onzeker of u een advocaat nodig heeft? Plan dan eerst een gratis consult in. Deze is geheel vrijblijvend en hierin bespreken wij graag het proces met u door. Hier bespreken we direct of u daadwerkelijk een echtscheidingsadvocaat in Groningen nodig heeft.

20170411 Dabekovestigingen 04

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button