Advocaat Mulder

Geschiedenis

Het stijlvolle kantoor ‘Advocaat Mulder’ is opgericht op 1 september 2012 door Annemiek Mulder. Mr. A. Mulder is sinds 2007 werkzaam in de advocatuur. Zij is begonnen als juridisch medewerker op een advocatenkantoor en is op 30 januari 2007 beëdigd als advocaat. Mr. A. Mulder heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen van 2000 tot 2004 en is afgestudeerd in de richting strafrecht. In haar huidige praktijk ligt de nadruk al jaren op het rechtsgebied van het personen- en familierecht.

 

Mr. A. Mulder

Mr. A. Mulder is gelet op haar jarenlange ervaring, één van de besten in wat ze doet. Als advocaat heeft zij haar eigen werkwijze vormgegeven die zich kenmerkt in een goede relatie met de cliënt. Mr. A. Mulder probeert in haar personen- en familierecht praktijk de nadruk op de kinderen te leggen en de problematische relaties zoveel mogelijk te de-escaleren. Zij is nauwgezet, kritisch en klantgericht.

 

Vrijblijvend consult

Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek wordt een inschatting gemaakt van de zaak, de mogelijkheden die er zijn, de aanpak en de kosten. Vraagt u zich af of mr. A. Mulder de juiste advocaat voor u is? Bekijk waarin zij zich onderscheidt onder het kopje ‘werkwijze’.

Neem contact op!

Bent u nog onzeker of u een advocaat nodig heeft? Plan dan eerst een gratis consult in. Deze is geheel vrijblijvend en hierin bespreken wij graag het proces met u door. Hier bespreken we direct of u daadwerkelijk een echtscheidingsadvocaat in Groningen nodig heeft.

20170411 Dabekovestigingen 04

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button