Advocaat Mulder

Mr. A. Mulder is gelet op haar jarenlange ervaring en vele gewonnen zaken, één van de beste in wat ze doet. Als advocaat heeft zij haar eigen werkwijze vormgegeven die zich kenmerkt in een goede relatie met de cliënt. Mr. A. Mulder probeert in haar personen- en familierechtpraktijk de nadruk op de kinderen te leggen en de problematische relaties zoveel mogelijk te de-escaleren. In het personen- en familierecht en het strafrecht is zij nauwgezet en kritisch.

Vrijblijvend consult


Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek wordt een inschatting gemaakt van de zaak, de mogelijkheden die er zijn, de aanpak en de kosten. Vraagt u zich af of mr. A. Mulder de juiste advocaat voor u is? Bekijk waarin zij zich onderscheidt onder het kopje ‘werkwijze’.

Geschiedenis


Het statige en stijlvolle kantoor ‘Advocaat Mulder’ is opgericht op 1 september 2012 door Annemiek Mulder. Mr. A. Mulder is sinds 2007 werkzaam in de advocatuur. Zij is begonnen als juridisch medewerker op een advocatenkantoor en is op 30 januari 2007 beëdigd als advocaat. Mr. A. Mulder heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen van 2000 tot 2004 en is afgestuurd in de richting strafrecht. In haar huidige praktijk ligt de nadruk al jaren op de rechtsgebieden: personen- en familierecht en strafrecht.

 

Neem contact op!

20170411 Dabekovestigingen 04

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button