Over Mulder Advocaten

Het kantoor Mr. A. Mulder is opgericht op 1 september 2012 door Annemiek Mulder. Zij werkt sindsdien in een samenwerkingscombinatie met de maatschap Heeg & Holthinrichs Advocaten. Annemiek is werkzaam in de advocatuur sinds 2007. Zij is begonnen als juridisch medewerker op een advocatenkantoor (2006) en is op 30 januari 2007 beëdigd als advocaat. Annemiek heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen van 2000 tot 2004 en is afgestuurd in de richting strafrecht. In haar huidige praktijk ligt de nadruk al jaren op de rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht (met name bijstandskwesties).

Annemiek is gelet op haar jarenlange ervaring deskundig, bekwaam en betrokken. Als advocaat heeft zij haar eigen werkwijze vormgegeven die zich kenmerkt in een goede relatie met de klant. Annemiek probeert in haar personen- en familierechtpraktijk de nadruk op de kinderen te leggen en de problematische relaties zoveel mogelijk te de-escaleren. In het strafrecht en bestuursrecht is zij nauwgezet en kritisch.

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek wordt een inschatting gemaakt van de zaak, de mogelijkheden die er zijn, de aanpak en de kosten. Vraagt u zich af of Annemiek Mulder de juiste advocaat voor u is? Bekijk waarin zij zich onderscheidt onder het kopje ‘werkwijze’.

20170411 Dabekovestigingen 04

Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik je verder!

Call Now Button